Yahudi Mahu Musnahkan Kaabah

Keadaan semasa yang berkecamuk di Gaza. Yahudi dikatakan tiada pilihan, kecuali menyerang Palestin dan jika keadaan tidak terkawal mungkin mereka akan menyerang Makkah. bagi mereka situ lah pusat kekuatan Islam. Jika ianya dimusnahkan, Islam akan lumpuh…

Islam Online melaporkan bahawa seorang penulis Israel yang berbangsa Amerika yang bernama Roven Koret membuat satu cadangan supaya Ka’abah yang merupakan tempat dan pusat bagi umat Islam menunaikan solat lima waktu diroboh dan dimusnah. Katanya itulah tempat lahirnya para ‘ekstrimist’, ‘fundamnetalist’ dan ‘terrorist’.

Foto disebelah ini dipetik daripada sebuah laman web berpangkalan di Amerika Syarikat yang anti-Islam. Mereka mahu menghentikan perkembangan agama Islam yang semakin berkembang baik di sana.

Dalam artikel yang bertajuk “Time to Face Mecca” yang disiarkan dalam sebuah majalah Israel, penulis Roven Koret menggesa dimusnahkan segera simbol umat Islam ini. Katanya, “.. biarkan mereka kehilangan arah untuk beribadat dan biarkan mereka tunduk kepada Tuhan mereka di atas timbunan tempat yang musnah.” Asbu’ akhbar mingguan Mesir menyatakan, “Ini adalah satu pandangan bahaya serta ancaman serius yang amat perlu diperhatikan malah semua perlu bersedia menghadapi suatu kemungkinan yang amat buruk dikhuatiri berlaku”.

Menurut Roven Koret, Barat perlu mencari strategi yang dapat membendung kegiatan ‘ganas’ orang Islam di samping berusaha bersungguh-sungguh memusnahkan sistem nilai umat Islam, . “Jika perlu mengebom mereka, bomlah mereka dan tidak ada sebab untuk kita menghalangnya. Begitu juga usaha untuk menjatuhkan Saddam Hussien mesti diteruskan segera. Kerana beliau masih menjadi masalah kepada kita”. Kerja-kerja ini katanya gagal disempurnakan dengan baik oleh George Bush senior dan sudah sampai masanya pula untuk giliran George Bush junior untuk meneruskan misi ini.

Katanya, .. “Di Mekah terdapat dua menara tinggi yang menjadi benteng yang merintangi sebuah kotak hitam yang menjadi tumpuan umat Islam beribadat dan objek serta simbol utama umat Islam untuk bersembahyang..”

Katanya; “Seseorang pun tak akan merasa ragu-ragu untuk menyatakan bahawa dengan kemusnahan simbol umat islam ini pasti akan membangkitkan keresahan yang berpanjangan di kalangan umat Islam..”

Dengan runtuhnya Mekah katanya, ‘kerja-kerja seterusnya’ akan menjadi lebih mudah. Malah katanya Barat perlu berrbuat demikian dari sekarang dengan pelbagai gaya dan bahasa yang boleh diterima umum.

Mereka memang berhasrat untuk memusnahkan umat Islam. Yahudi daripada mula-mula kejadiannya lagi telah membunuh Nabi-nabi dan Rasul-rasul a.s. Mereka adalah di antara umat paling jahat. Tidak hairan jika kejadian 11 September baru-bari ini adalah rancangan jahat Yahudi untuk menfitnah umat Islam, memberi kebebasan untuk mekotak-katikkan umat Islam. Bagi mereka bangsa Yahudi aje manusia yang lain semua binatang.

Oleh itu jangan kita sekali-kali lalai tentang amaran-amaran Allah dalam Al Quran berkaitan bangsa Yahudi ini. Kita pula jangan sekali-kali menjadi tali barut kepada proganda Yahudi demi untuk sedikit habuan di dunia. Kita juga jangan sekali-kali meninggal Jihad, kerana pesanan Saidina Umar barang siapa yang meninggalkan Jihad nescaya ia dan bangsanya akan terhina.

Share this article :
 

+ ulasan + 1 ulasan

Anonymous
19 October 2013 at 18:33

YAHUDI MAHU MUSNAHKAN KAABAH..?? Cita2 Dajjal mahu musnahkan Kaabah Rumah Allah sudah berzaman terpendam, namun sehingga kini maseh tidak kesampaian. Sejarah terakhir telah mencatitkan, apabila Abrahah dari Yaman dgn pasukan tentera bergajah mahu meranapkan Kaabah. Apakah akibatnya pada mereka yg mahu musnahkan Kaabah Rumah Allah..?? Jawabannya jelas seperti tersurat dlm Surah Al-Fil (Tentera Bergajah)...

Seperkara lagi dari sudut yg laen, apabila disebut Kaabah ianya dikaitkan dgn kebangkitan Imam Mahdi AS, karna beliaulah Ahlulbait Pewaris Sah pemilik tanah Mekah. Sehubungan itu ujud percaturan konspirasi Yahudi Dajjal Illuminati mahu mencari, menangkap dan membunuh Imam Mahdi AS, karna hanya Imam Mahdi AS itu pemusnah cita2 jahat Yahudi Dajjal Illuminati. Sudah sekian lama beliau diintip dicari2 pada setiap Musim Haji, namun kelibatnya pun maseh tidak nampak lagi. Hingga ada diantara mereka buat cadangan : "The only last way is to bomb Kaabah, for sure Al-Mahdi will emerge from his hiding"...

Malaikat Ababil sudah 2 kali turun menjadi kenyataan. Apakah setelah kali ke2 dlm peristiwa Al-Fil, Malaikat Ababil sudah pencen hilang powernya sudah tamad berakhir tugasan mereka..?? Sudah ribuan tahun peristiwa Al-Fil berlalu, Yahudi Dajjal Illuminati dan orang2 Islam sendiri koq ada yg beranggapan itu perkara lama yg tidak mungkin berulang semula. Kalo mereka berani silakan dicoba.. Barang siapa tidak percaya kekuasaan keperkasaan Allah, tunggulah kedatangan Malaikat Ababil buat kali ke3... Allahu'alam.....

Post a Comment
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MacJay.Net - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger