Mahmoud Ahmadinejad Yahudi?


Oleh: Abu Hannan Mohd Sufian Bin Talib
Al al-Bayt, Mafraq Jordan. 

Yahudi sebuah agama yang telah lama luput kebenarannya, Taurat bukan lagi kalam Allah azza wa Jalla tapi sebaliknya kata-kata dusta nista rabbi-rabbi yahudi yang lebih suka mengikut hawa nafsu mereka. Membunuh nabi dan rasul adalah hobi mereka, mencerca apatah lagi. Inilah sedikit perangai bangsa bangsat yahudi yang masih berkekalan sehingga hari ini, walaupun nabi sudah tiada, pengikut nabi pula dibunuhnya. Mereka menganggap bahawa bangsa yahudi inilah bangsa pilihan tuhan dan bangsa yang paling tinggi martabatnya berbanding bangsa-bangsa 'goyim' yang lain. Goyim bermaksud manusia lembu yang mana ia disifatkan kepada manusia bukan yahudi. Menghalalkan yang haram dan mengharamkan yang halal, itulah kerja mereka. Sebab itulah, banyak ayat-ayat di dalam al-Quran, Allah mencerca mereka ini dengan kutukan yang dahsyat sekali.

Tahukah pembaca sekalian, gerakan sulit Illuminati? ini merupakan satu gerakan yang jarang-jarang masyarakat mengetahuinya. Merekalah sebenar yang mengawal segala pergerakan baik kerajaan, media, kesihatan dan sebagainya di dalam dunia ini sekarang. Ramai yang terkeliru bahawa Amerika merupakan Polis dunia, tapi hakikatnya Amerika adalah boneka yang digerakkan pergerakannya oleh gerakan sulit Illuminati ini. Siapa disebalik gerakan ini, dan apa tujuannya? Ya, soalan ini mesti berpusing-pusing diminda anda. Kebanyakan mereka yang menaungi gerakan ini adalah mereka yang berketurunan yahudi dan ianya boleh dikatakan membawa kepada keseluruhan ahlinya. Mereka menyebah tuhan mereka yang bernama "Lucifer" dan mereka terdiri daripada golongan-golongan elit yahudi yang mengusai sistem kewangan dunia, ketenteraan dan sebagainya. Apa pula tujuannya? Ya tujuannya adalah ingin mewujudkan sebuah Order Baru Dunia yang mana maksud ini ada diterjemahkan melalui wang kertas 1 USD, Novus Ordo Seclorum.


Order baru dunia ini adalah falsafah dan objektif yang ingin dicapai oleh mereka. Dunia hanya dipegang oleh sebuah kerajaan yang dipimpin oleh mereka sehingga seluruh matawang yang digunakan tidak lagi berbeza tetapi hanya satu. Gerakan ini masih lagi aktif dan ia terlalu aktif. Terlalu dominan dengan gerakan anti Islam dan sebagainya asalkan ia anti Islam, bukan sahaja Islam tetapi seluruh agama di dunia kerana yahudi beriman hanya agama mereka yang benar. Mereka menyorok melalui media-media mereka yang melalaikan dan itulah objektif mereka menubuhkan hollywood, Disney dan banyak lagi agar masyarakat dunia tidak mengetahui kewujudannya. Mungkin jika anda bertanya kepada orang Amerika sendiri pun, belum tentu mereka mengetahui apa itu illuminati. Anda boleh merujuk kepada sebuah buku yang ditulis oleh Dr Sulaiman Noordin, bertajuk Sejarah Pemikiran 1 kerana perbincangan mengenai Gerakan sesat dan bahaya ini banyak dikupas oleh beliau.

Tahukah anda bangaimana tanda atau "Hand sign" bagi pemeluk agama yahudi yang mempercayai ucifer? Anda hanya akan mengetahuinya dengan melihat kumpulan-kumpulan rock membuat 'Horned Hand' iaitu dua jari telunjuk dan jari manis dinakkan ke atas dan yang lain digenggam.
Inilah Horned Hand yang digunakan bagi memberi tahu bahawa ia sebanarnya menyembah lucifer. logo ini menyorok melalaui beberapa maksud lain yang lebih difahami oleh masyarakat dunia seperti ianya bermasud rock dan peace. Sebenarnya tidak. Sungguh bijak si yahudi laknatullah ini.Sekarang mari kita lihat siapa dikalangan ahli-ahli mereka yang aktif tetapi kita tidak mengetahuinya sebelum ini... Mereka adalah terdiri daripada pemimpin-pemimpin dunia. Antaranya ialah:

Bush

Obama

Sarcozy

Sarah Palin

CEO Mc Donald

Tahu tak siapa yang kita paling tidak sangka-sangka? jawapannya ialah manusia di bawah ini:


 Mahmoud Ahmadinejad bersama dokumen pengenalan dirinya
Jangan terkejut kalau manusia yang anda angkat-angkat selama ini adalah sebenarnya musuh dalam dalam selimut anda. Beliau adalah berketurunan yahudi yang bernama Saburjian. Lihat KOSMO sisipan Dunia, 4 Oktober 2009, klik disini. Ya, beliau sebenarnya beragama Yahudi dan menyamar sebagai muslim tetapi menggunakan pentas Syiah. Kononnya seorang yang berani dan membela Islam. Tahu atau tidak bahawa anda dan saya telah ditipu dan dipermainkan hidup-hidup? Iran tidak akan diserang kerana mereka sebenarnya satu sekutu yang sangat dominan. Mereka berlakon dipentas dunia dengan begitu hebat sekali, tidak hairanlah kalau media yang sampai kepada kita sudah ditapis dahulu oleh puak-puak illuminati ini. Tetapi hakikatnya... Inilah Ahmadinejad yang sebenar, seorang yahudi dan syiah. Yahudi + Syiah = sama sahaja, tidak banyak beza antara dua agama ini.

Sumber dari Jejaki Tinggalan Rasul.
Share this article :
 

+ ulasan + 3 ulasan

7 December 2010 at 11:05

sebelum memeberi sebarang komen nilai betul2 isi kandungan artikel tersebut. (klik di sini) merupakan sebuah bukti-pautan yg disediakan.

1)Maksud tanda (?) ialah persoalan. Tanda (!)ialah seru atau satu pernyataan.
2)Mengapa kerajaan Iran tidak mahu mengulas sejarah hidup Mahmoud Ahmadinejad?
3)Nama Saburjian adalah nama Yahudi yg sgt terkenal d Iran.
4)Ada gambar ahmadinejad menunjukkan dokumen pengenalan dirinya d akhbar KOSMO.
5)Jika blog Jejaki Tinggalan Rasul, KOSMO dan akhbar d Iran tahu bhw mrk salah, mereka x akan brani menyiarkan artikel ini.

p/s: saya tidak taksub pd Freemason, Illuminati, Bohemian, Skull and Bones, CFR, Bilderberg Group dll. Sebaliknya 'HANYA MENJADI SALAH SEORANG MAKHLUK ALLAH AKHIR ZAMAN YANG MENDEDAHKAN TIPU DAYA SYAITAN DI AKHIR ZAMAN'
Apatah lagi, umat Islam d akhir zaman ini spt sabda Nabi Muhammad SAW : "Bahkan masa itu mereka lebih ramai tetapi tidak berguna, tidak bererti dan tidak menakutkan musuh. Mereka adalah ibarat buih di laut."

17 October 2011 at 10:47

assalamualaikum,
saya pernaH membaca satu autobiografi mengenai ahmadinejad yang ditulis oleh seorang penulis dari Indonesia. apabila membacanya saya mendapati bahawa beliau adalah seorang yang sangat merendah diri dan jujur dalam pentadbirannya. banyak contoh2 apabila dia menjadi datuk bandar dan kemudiannya presiden yang sangatlah bagus jika dicontohi oleh pemimpin2 di negara kita. jadi saya juga amat terkejut apabila membaca artikel ini. gambar ahmadinejad membuat lambang illuminati itu memang pernah saya lihat sebelum ini tetapi meragui ketulenannya kerana di era photoshop ini apa saja boleh dipalsukan. namun saya berminat untuk mengetahui perkara yang sebenar dan menjumpai artikel ini http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2009/oct/05/mahmoud-ahmadinejad-jewish-family dan ingin mendapatkan pendapat saudara mengenai isi artikel ini. terima kasih :)

29 November 2014 at 11:44

MEHMOD AHMADINEJAD ORANG YAHUDI..??

Apa nak diherankan kalo bener sekali pun dia orang Parsi nasab Yahudi,
Mr Ahmadi Nejad tetap warga Parsi comaan dia sekecil2 Parsi SiKuda Padi.
Opah Siti Khodijah pun sama dia juga nasab Bani Israel mahulah diketahui.
Dia dari Saka-Baka Ibrahim AS dgn isteri ke3 lahir nasab ke55 sudah dilupai.
Nikah dgn Atok Nabi dari nasab Hasyimi bermula "28 Kapir Kuraisy" cemburui.
Bermakna semua Ahlulbait Nabi nasab mereka sudah campor Hasyimi Israeli.
Janganlah heran kalo Ahlulbait2 Syiah Iran berbaek2 dgn Rabbi2 Yahudi Irani.
Nasab Ahlulbait Nabi sudah puluhan juta berkembang bertaburan sana sini.
Apaan semua Ahlulbait Nabi bernasabkan Hasyimi Israeli akan kalian benci?
"Sang Penjaga Air bimbingi Ratu Adil Sejati perhati Tok Zulqarnaen khabari..."

Post a Comment
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MacJay.Net - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger